Indul a "Barlangoljunk!" kampány

A Magyar Nemzeti Parkok márciusban hazánk látogatható barlangjait kívánják megismertetni a föld alatti túrák iránt érdeklődőkkel. A „Barlangoljunk!” kampány célja hazánk különleges barlangjainak bemutatása, népszerűsítése. A hónap során az érintett nemzetipark igazgatóságok különleges barlangi programokkal és jelentős kedvezményekkel várják a látogatókat.

Vegyen részt március folyamán az élményeket tartogató különleges barlangi programokon! Ismerje meg hazánk nemzetközi szinten is egyedülálló barlangjait a barlangi tematikus hónap során! Meggyőződésünk, hogy a barlangok bemutatása fontos eszköz e sérülékeny természeti értékek megőrzésében.

Barlangoljunk! – márciusi programok a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatósághoz tartozó barlangokban:

2018. március 17.: Kedvezményes nappali és éjszakai barlangtúra a Csodabogyós-barlangban - részletek 
Előzetes jelentkezés szükséges! 

2018. március 17.: Erdőkerülő-barlangjáró geotúra a Szentgáli-tiszafás TT-ben és kedvezményes alap barlangi kalandtúra a Szentgáli-kőlikban - részletek 
Előzetes jelentkezés szükséges! 

2018. március 19-29. között: Kedvezményes látogatás felnőtteknek és "Mesélő kövek geosuli iskolásoknak a Lóczy-barlangban - részletek   

Márciusi barlangi programok és kedvezmények országszerte! 
Részletes információ: magyarnemzetiparkok.hu/barlangolas

Az egyéb aktuális információkat keresse a Magyar Nemzeti Parkok Facebook-oldalán, de kövessen minket akár Instagramon is. 


Csodabogyós-barlang, Balatonederics
Fotó: Egri Csaba