Zalaszántó - Kotsy-vízimalom hírei

2017. augusztus 4.

Időutazás a Balaton mellékén

A Természet Búvár Magazin 2017/4. számában megjelent a 20 éves Balaton-felvidéki Nemzeti Parkról szóló cikkünk, "Időutazás a Balaton mellékén" címmel.
2017. április 28.

A hosszú hétvégén is Balaton-felvidék

Május 1-én is nyitva tartanak és várják a látogatókat a Balaton-felvidéki Nemzeti Park látogatóhelyei!
2017. április 26.

Idén is Nyitott Balaton

A Balatoni Regionális TDM Szövetség – szoros együttműködésben a helyi és térségi TDM szervezetekkel – 2017 tavaszán is megszervezi a Nyitott Balaton programsorozatot, amelyhez a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság is csatlakozott.
2017. március 23.

Rajzpályázat - A Balaton-felvidéki Nemzeti Parkban jártam

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság rajzpályázatot hirdet 20. évfordulója alkalmából. Olyan rajzokat várunk, amelyeken legkedvesebb élményeitek elevenednek meg.
2017. március 9.

Megjelent a 2017. évi minileporellónk

Megjelent az új leporellónk, melyben látogatóhelyeinkről friss információ található.
2016. szeptember 7.

Őszi Nyitott Balaton programjaink

A Balatoni Regionális TDM Szövetség – szoros együttműködésben a helyi és térségi TDM szervezetekkel – ősszel is megszervezi a Nyitott Balaton programsorozatot, amelyhez a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság is csatlakozott.
2016. augusztus 31.

Nemzeti parki látogatóhelyek őszi nyitva tartása

Ősszel is várja a természet iránt érdeklődő vendégeket, kirándulókat a Balaton-felvidéki Nemzeti Park, de néhány látogatóhely nyitva tartása szeptember 1-től változik a nyárihoz képest.
2016. július 12.

Fussunk neki a Kéknek!

Az Országos Kéktúra (OKT) 1160 kilométeres távját már sokan teljesítették, jellemzően egy normál gyalogtúra ütemében. A Kék Csapat 3 tagja most 1 hét alatt, egymást váltva, "nonstop üzemmódban" futja végig az OKT-t. A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság 3 munkatársa július 13-án 9,5 km-es szakaszon csatlakozik a futókhoz...
2016. május 3.

Turistajelzések felújítása a Keszthelyi-hegységben

Zalaszántó térségében a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság – Sinka Gábor természetvédelmi őr koordinálásával – turistajelzéseket újított fel, melynek egyik fontos eredménye, hogy az országos kék túra már a valóságban is elhalad a Kotsy-vízimalom bemutatóhelyünk mellett.