Hogyan jelentkezzünk?

Overallos barlangtúrák március 12. és október 31. között naponta indulnak, előzetes bejelentkezés alapján.

Mindenekelőtt kérjük, hogy ezt az oldalt először figyelmesen olvassa el, és csak utána kezdje meg a kívánt barlangtúra tervezését!

Figyelem! Technikai okokból az extrém szakasz jelenleg nem látogatható, ezért az extrém túrára nem indítunk jelenleg csoportokat!

Átmenetileg ezen a linken  tekintheti meg  a megrendelt túraindulások időpontjait. A www.szentgali-kolik.hu oldal átmenetileg nem üzemel. A túraindulásoknál kérdőjellel jeleztük, ha még konkrét megrendelés nem történt. A megjelenített indulási időpont a faluban található találkozóhelynél (bázis épület) a találkozás időpontját jelenti, hacsak másképp nem jelezzük a naptárban.

Az egyes barlangtúra-típusokra vonatkozó létszámkorlátozások:
alap túra: minimum 10 fő, maximum 13 fő
extrém túra: minimum 6 fő, maximum 7 fő

Figyelem! Amennyiben egy bizonyos napon már legalább egy, a minimum létszámot "teljesítő" barlangtúrát indítunk, akkor olyan jelentkezéseket is fogadunk arra a napra, amelyek esetében a hivatalosan szükséges minimális túralétszám nem telik be. Amennyiben visszaigazoljuk Ön(ök)nek a foglalást, megjelenésére feltétlenül számítunk. Ha bármilyen okból elmaradna egy visszaigazolt túra, Önt természetesen időben értesíteni fogjuk, pl. ezért is kérünk mobilszámot.

Miután a fentiek alapján kiválasztotta az Önnek leginkább megfelelő napot (és esetleg időpontot), érdeklődését és jelentkezését e-mailben, telefonon, postai levélben vagy faxon várjuk.

A  barlangi túrára való jelentkezéshez és a túra megrendeléséhez kérjük feltétlenül adja meg az alábbi adatokat a tura@szentgali-kolik.hu e-mail címre:

 • a megrendelő neve
 • a megrendelő postacíme
 • számlázási név és cím (amennyiben nem azonos a megrendelővel; és ha nem magánszemély, adószám is)
 • a megrendelő (a csoport képviselőjének) mobiltelefonszáma
 • a kiválasztott túra típusa (alap túra vagy extrém túra)
 • a kért túra dátuma és időpontja
 • a csoport létszáma (Önnel együtt a létszám)
 • a jelentkezők korösszetétele (18 éven felüli felnőtt vagy 10-18 év közötti)
 • szeretné-e igénybe venni a lovaskocsizást a barlangig és vissza? (a találkozási helytől (Szentgál, Fő u. 72.) kb. 20 perces, 2 km-es gyaloglással érhető el a barlang)
 • kér-e postai feladóvevevényt (sárga postai csekket) a befizetéshez? (amennyiben az ehhez szükséges idő rendelkezésre áll a kipostázásához)
 • igényli-e, hogy az eredeti számlát és visszaigazoló levelet postázzuk Önnek?

Jelentkezés:

Pardi Melinda
földtudományi és geoturisztikai munkatárs
E-mail:
tura@szentgali-kolik.hu
Tel.: (munkanapokon 8-17 óra között)
+36 87 555 307
+36 30 323 1201
További elérhetőségek

Az e-mailekre többnyire a beérkezéstől számított 1 munkanapon belül válaszolunk, illetve visszaigazoljuk foglalását. A naptár túraidőpont-bejegyzéseit hétközben naponta legalább egy alkalommal frissítjük: igyekszünk a már foglalt időpontokat minél hamarabb megjeleníteni abban, hogy Ön mindig az aktuális állapotot lássa.

Megközelítés

Kiindulási hely