Tudományfesztivál a Föld Napján 2016 - képekben

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park a többi 9 magyar nemzeti parkkal közös sátorban várta idén is az érdeklődőket a Föld Napja és a VI. Tudományfesztivál közös programsorozatán 2016. április 21. és 22. között a Magyar Nemzeti Múzeum kertjében, Budapesten.

Az eseménysorozat fővédnöke Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter, fővárosi védnöke pedig Tarlós István főpolgármester volt.

A rendezvény keretében a nemzeti parkok ökoturisztikai kínálatukat és foglalkoztató játékaikat mutatták be, melyeken keresztül ízelítőt adtak hazánk természeti csodáiból.

Az értékek felfedezésére, a természeti élmények igazi megtapasztalására nemzeti parkjainkba várunk kicsiket és nagyokat egyaránt!

Fotók: Pelsőczy Csaba/FM

További részletek a rendezvényről itt.

Korábbi kapcsolódó cikk itt olvasható.

2016. április 21-én a Tudományfesztivállal párhuzamosan, a Föld Napja alkalmából a Nemzeti Múzeumban tartott kitüntetési ünnepségen Dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter és Dr. Rácz András környezetügyért felelős helyettes államtitkár a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság 3 munkatársát részesítette elismerésben. Részletek