Nemzeti Parkunk a Fenntarthatóság mindenKOR rendezvényen

Diák- és családi nap a fenntarthatóság jegyében. Energiamalom, naptávcső, fűnyírólovaglás, elektromos busz, komposztálás, rovarhotel készítés, ökomata, földmentők, népi játékudvar, kézműves foglalkozások.

A "VKSZ" Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. kiemelt jelentőséget fordít a környezeti nevelésre, a fenntarthatóság elméletének és gyakorlatának népszerűsítésére. A Fenntarthatóság mindenKOR diák- és családi nap 2017. április 21-én és 22-én kerül megrendezésre, melyen a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság naptávcsővel, természetismereti játékokkal és programajánlatokkal várja az érdeklődőket. 

A rendezvény egy idővonal mentén kívánja interaktívan bemutatni a fenntarthatóságot a régmúlt energiahatékonysági megoldásaitól a jelen - és jövőbeli megújuló energia felhasználásig. 

Veszprém város 2017. április 21. 10:00 órától április 22. 17:00 óráig várja az érdeklődőket, kicsiket és nagyokat Veszprémvölgybe.  Az eseményről további részletek itt . Illetve az alábbi facebook oldalon https://www.facebook.com/events/236737506798146/

 

Dokumentumok

Galéria