Kóstolj bele a tavaszba!

A Magyar Turizmus Zrt. által meghirdetett "Gasztroélmények Éve 2016" egyik fő eseménye a "Kóstolj bele a tavaszba!" akció, amelyről 2016. április 23-án a Magyar Turizmus Zrt. Balatoni Regionális Marketing Igazgatóság és a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság közös sajtótájékoztatót tartott Tihanyban, a Levendula Ház Látogatóközpontban.

A sajtótájékoztatón beszédet mondott Glázer Tamás, a Magyar Turizmus Zrt. turisztikai vezérigazgató-helyettese. A Magyar Turizmus Zrt. Balatoni Regionális Marketing Igazgatóság részéről Varga-Dani Barbara igazgató, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság részéről pedig Puskás Zoltán igazgató, valamint dr. Kopek Annamária osztályvezető köszöntötték a megjelenteket. Az esemény középpontjában a tihanyi levendula, annak kulináris felhasználhatósága, valamint a Balaton régió egyedi gasztronómiai értékeinek bemutatása állt.

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság tihanyi Levendula Ház Látogatóközpontja a sajtótájékoztató kísérő programjaként levendulás eper lekvárt főzést is tartott ezen a napon a Ház udvarán, amelyről a résztvevők egy kis üveg ajándék kóstolóval térhettek haza.

A Levendula Ház Látogatóközpont a "Gasztroélmények Éve 2016" tematikus évhez csatlakozva egész évben különleges gasztroprogramokkal várja az érdeklődőket! A Levendula Ház 2016-os gasztronaptára

További információ a "Gasztroélmények Éve 2016" tematikus évről:  gasztroelmeny.hu

Az M1 Híradó 2016.04.23-i adásában is hírt adtak az eseményről - megtekintés (9:57 perctől)

A Balatoni Futár magazin, 2016. májusi számában is megjelent a hír, mely a "Dokumentumok" alatt olvasható.

Dokumentumok

Galéria

Kapcsolódó látogatóhelyek